la venda general de les cadires per als moros i cristians d'alcoi comencaran hui. 3 demarc.








L’Associació de Sant Jordi (ASJ) ja ha informat dels terminis per retirar les cadires i presenciar les entrades i processó d’abril de 2022. Per al públic en general, la venda començarà el 3 de març i finalitzarà el 13 d’abril de 10 a 13 h i de 16:30 a 19:30 h a la secretaria de l’ASJ.

Pel que fa als abonats que no van retirar el seu abonament en 2020, quan es van suspendre les festes per la Covid-19, ja poden retirar-lo fins al 25 de febrer inclòs. Aquells que ja les van retirar en 2020, continuen sent vàlides per a les Festes de 2022, segons la informació facilitada per l'Associació.

Un dels assumptes que encara no s’ha confirmat és la distància entre cadires. Amb les mesures actuals i la mascareta obligatòria per al públic, tot fa pensar que les cadires no hauran de tindre distància entre si. El preu de les tribunes és de 20 euros, mentre que el de les cadires de les processons es poden aconseguir per 3 euros. Pel que fa a les cadires durant les Entrades, el preu depén del sector, fila i carrer on estiguen col·locades.

#soctdelestomasines. @Todos los derechos reservados.

Comentarios