Moros i Cristians fora del centre amb esquadres de files de 4 persones i prohibició de Cavalcades. Noves normes i recomanacions sobre les festes

https://www.aramultimedia.com/moros-i-cristians-fora-del-centre-amb-esquadres-de-files-de-4-persones-i-prohibicio-de-cavalcades-noves-normes-i-recomanacions-sobre-les-festes

Conselleria ha publicat les noves recomanacions i normes concretes per a poder celebrar qualsevol tipus de festa a la Comunitat Valenciana. Pel que fa als Moros i Cristians de qualsevol municipi, les esquadres seran en format de “batalló” amb 4 persones per filà. A més, el centre “no serà el punt neuràlgic de les Festes”. També hi ha altres canvis com és que les ambaixades hauran de veure’s asseguts i en cadires.

Les festes tal com les coneixem estan lluny de poder celebrar-se amb normalitat. El govern autonòmic ha concretat les mesures al voltant de les festes i, per descomptat, els Moros i Cristians. Es recomana celebrar tots els actes en exterior i fora del centre històric. Els esmorzars, dinars i sopars hauran de complir la normativa sanitària de l’hostaleria en el moment de la seua celebració.

Pel que fa a actes com dianes o entrades, les formacions seran de 4 persones per fila i es col·locaran en ‘batalló’. Es farà d’aquesta manera sempre que l’amplària del carrer permeta una separació de metre i mig entre festers. Els horaris poden modificar-se per tal de complir totes les mesures sanitàries.

En les festes no es podran realitzar revetlles, karaokes, discomòbils o similars. L’ús de la mascareta serà obligatori durant els actes malgrat estar en exterior.

Cavalcades

Segons el Pla que ha fet públic Conselleria, les Cavalcades no es podrien realitzar.

Cal destacar que l’Ajuntament d’Alcoi sí que va celebrar alguns actes en la nit més màgica de l’any per als xiquets el 4 i 5 de gener de 2021.


#soctdelestomasines. @Todos los derechos reservados.

Comentarios