El Casal acorda celebrar Festes en 2022 i Mig Any en 2021

REDACCIÓNViernes, 10 de Septiembre de 2021Tiempo de lectura: 1 min
Festes 2019 / Arxiu Pagina66)Festes 2019 / Arxiu Pagina66)’Associació de Sant Jordi ha fet oficial en la nit d’aquest divendres 10 de setembre l’acord de la Junta Directiva i els primers trons per a que es celebren festes de Moros i Cristians en abril de 2022 i també es duguen a terme els actes principals del Mig Any fester, en poc més d’un mes.

 

La nota que la Junta Directiva de l’entitat festera ha fet arribar a Pagina66) afirma que “llevat d’un canvi no desitjat en l’evolució de la pandèmia, Alcoi celebrarà sí o sí Moros i Cristians en 2022”. Després de qualificar la reunió en la qual es va prendre la decisió com a “fructífera”, l’Associació es congratula de la decisió que trau de la letargia a una Festa i uns festers ansiosos per complir amb les seues tradicions centenàries.

 

Una reunió del president amb representants de la Conselleria de Sanitat aquesta setmana marcarà el protocol a seguir en els actes previstos per al pròxim Mig Any, en octubre. Si no és incompatible amb les indicacions de Sanitat, en Mig Any hi haurà entradetes per Sant Nicolau i Sant Llorenç, concurs d’olleta, sainet, una gala i un acte de carrer. Es desestima la Glòria Infantil. En tot cas, aquests actes observaran el que diga Sanitat. Per exemple, l’Associació de Sant Jordi ja ha avançat que el concurs d’olleta comptarà amb limitació d’aforament, assistents asseguts i sense música en directe. En tot cas, qualsevol decisió haurà d’estar ratificada per les autoritats sanitàries.

 

El president de l’Associació, Juan José Olcina, ha afirmat que “la Festa serà capaç d'adaptar-se al moment sanitari, però no estem disposats a passar un any sense Moros i Cristians”, al temps que ha expressat la seua il·lusió per tindre marcada una data, abril de 2022. Per últim ha afirmat que “fa dos anys que anhelem poder afirmar que Alcoi tindrà Festes".








#soctdelestomasines. @Todos los derechos reservados.


Comentarios