LA SERP DE LES TOMASINES.

la serp de les tomasines





Els directius de la Filà Tomasines han ironitzat sobre la troballa d'una serp de grans dimensions en la seua seu, ara en obres. "No cal que continueu buscant la mascota dels darrers càrrecs, l'han trobada a la teulada".

Els biòlegs consultats per ARAMULTIMÈDIA diuen que pot tractar-se d'una celebra d'escala' (Zamenis scalaris), molt habitual a la zona de la Mediterrània. Sol mesurar un metre i mig i si mossega, és inofensiva.

L'han trobada en la teulada de la Filà Tomasines d'Alcoi. Li seguien la pista perquè havien trobat dos pells (són animals que canvien la pell al llarg de l'any).

La Filà es troba en obres i els operaris de l'empresa Doble Cubierta l'han trobada. És un animal que busca llocs tranquils on viure i reproduir-se, i car, dos anys sense festes de Moros i Cristians, ni pólvora ni música festera, han convertit la seua seu un lloc massa tranquil.

En les xarxes de les Tomasines, una filà que empra rèptils com a símbols d'identitat pròpia (la sargantana especialment), han ironitzat dient que la mascota dels càrrecs (2018-19), ha aparegut.







#soctdelestomasines. @Todos los derechos reservados.

Comentarios