Crida de Festa


Presenten l'acte d'exaltació festera "Crida de Festa", que pretén arribar a las filaes i els seus intragrants, als associats, i a la resta del poble d'Alcoi; on podran gaudir de les arts que fomenten les nostres festes cada primavera: música, dansa, literatura i teatre amb la conjunció  d'imatges i audiovisuals que ens darán de nexe de les diferentes representacions.
L'acte serà al Teatre Calderón, complint amb les mesures de seguretat sanitàries i respectant els protocols d'aforament, per aixo s'han marcar diferentes dies amb la finalitat de garantir l'espectacle i els procedimients establits per les autoritats competents. Les sessions són les següents: 
Divendres 16 d'Octubre a les 20:30 hores.
Dissapte 17 d'Octubre a les 19:00 hores.
Preguem que reserveu la vostra asistencia per obrir llista dels interesssats, a este contacte. Se sugereix que les peticiones siguen per grups d'afinitat, les distribucions en la sala dels seients serán individuals, de dos o tres. Les entrades serán nominals, per tant necessitem el nom del responsable del grup. La data máxima de les peticions es fins el Dijous 1 d'Octubre, a partir d'esquesta data s'obrirà al públic en general.

Visca Sant Jordi.

 

Comentarios