21 de Abril. dia dels Musics.



L’ Associació De Sant Jordi Alcoi i l’Ajuntament d’Alcoi proposen que demà dia 21 tota la ciutadania puga cantar l’himne de festes des dels seus balcons a les 21 hores. Serà un homenatge respectuós a totes les persones que han faltat i una mostra simbòlica d’unió de tots els alcoians i alcoianes en un gran cor.
Per dur endavant la iniciativa, totes les emissores locals, és a dir, Radio AlcoyCope AlcoyOnda Cero Alcoy, Europa FM i Melodía FM, emetran des dels seus dials l’himne de Festes dues vegades, tal com tradicionalment es fa aquest dia a la nostra ciutat.

https://www.alcoi.org/…/por…/noticias_2018/noticia_1091.html
--------------------------------
La Asociación de San Jorge y el Ayuntamiento de Alcoy proponen que mañana día 21 toda la ciudadanía pueda cantar el himno de fiestas desde sus balcones a las 21 horas. Será un homenaje respetuoso a todas las personas que han fallecido y una muestra simbólica de unión de todos los alcoyanos y alcoyanas en un gran coro.
Para llevar adelante la iniciativa, todas las emisoras locales, es decir, Radio Alcoy, Cope Alcoy, Onda Cero, Europa FM y Melodía FM, emitirán desde sus diales el himno de Fiestas dos veces, tal como tradicionalmente se hace este día en nuestra ciudad.

https://www.alcoi.org/…/por…/noticias_2018/noticia_1091.html

Comentarios