III CERTAMEN DE MUSICA FESTERA DE L'ASSOCIACIO DE SANT JORDI


ARAMULTIMEDIA
El Teatre Calderón ha acollitla tercera edició del certamen d’interpretació de música festera de l’Associació de Sant Jordi (ASJ). Com a novetat, s’ha oferit en streaming per Facebook Live i Youtube. La Banda d'Agullent ha estat la vencedora per només 3 punts de diferència sobre la d'Ontinyent. Beniarés ha estat la tercera classificada.
El jurat ha triat l'Agrupació Musical d'Agullent com a vencedora del Certàmen amb 211 punts, 3 més que la segona classificada. S'emporten 4000 euros de premi. En segon lloc ha quedat la Societat Unió Artística Musical d'Ontinyent (2500 euros), amb 208 punts. I el tercer premi (1.500 euros) ha recaigut en la Societat Unió Musical de Beniarrés amb 192 punts.
'L'Ambaixador', del compositor i mestre alcoià Amando Blanquer, ha estat la peça obligatòria interpretada, mentre que el jurat l'ha conformat enguany Pedro Lara, Xavier Martínez i José María Valls Satorres.

El Teatre Calderón ha estat ple de gom a  gom per a gaudir d'aquest espectacle que ha arrancat a les 18:15 amb l'arribada de les bandes participants al Teatre on, a la seua porta, el president de l'Associació de Sant Jordi, Juan José Olcina, els ha imposat la banda commemorativa a cada una d'elles.
La Unió Musical d'Alcoi ha amenitzat l'espera del jurat amb la interpretació de peces moro-cristianes amb un apoteòsic 'Any d'alferes' de l'esmentat Amando Blanquer i 'Alcoi, escata i destral de Rafael Mullor Grau.



Comentarios