TROFEU FILAES 2.015



El Trofeu Filaes ja té horaris. La competició amb més participació, el futbet, s’iniciarà a les 8 del matí del divendres 3 d’abril al pavelló Mutua Levante, pavelló B i pista exterior fins les 22 hores del divendres.


Dissabte 4 d’abril seran la fase final de la competició amb els quarts a partir de les 9 al pavelló B, les semifinals també en el pavelló B a les 16 i 17 hores i la final a les 19’15 hores, que en aquest any com a novetat tindrà lloc al pavelló Mutua Levante i no al B com en anys anteriors.

Les altres modalitats, futbet aleví té la final a les 18’15 dissabte 4 en el pavelló Mutua Levante, el bàsquet la final a la mateixa pista a les 17 hores, com únic partit del dissabte, amb tota la competició anterior divendres 3 en el pavelló de Sant Vicent de Paül.

El futbol 8 cadet la final serà a les 17’30 hores en el camp Manolo Moreno Cabanes, el futbol 8 infantil serà un tots contra tots, el futbol 7 veterà la final serà a les 17’30 hores en el camp 1 Aurelio Colomina. El esquaix també serà un tots contra tots, mentre el tennis taula les últimes partides seran a les 17 hores. La petanca la final serà a les 18 hores i el pàdel a les 16’30 hores.










Comentarios